Sałatka po grecku to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, ogórki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Po Grecku, Sałatka Po Grecku, oraz Sałatka Edamame Po Grecku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać sok z cytryny, cukier, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w dużej misce, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Pieprz
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać olej i ubijać, aż dobrze się połączą. Wymieszać pomidory i cebulę i odstawić 10 protokół.