Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z owoców i migdałów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, mandarynki, rozdarte warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka owocowa z kremowym sosem szkliwionym {moja ulubiona sałatka owocowa}, Gratiny owocowo-migdałowe, oraz Tarta migdałowo-owocowa.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem dressingu w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego