Sałatka Ole może być tylko przystawką, której szukasz. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, cukinię, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz Classic Blue Cheese Wedge Salad and Dole Salad Farm Tour dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć pomidory, cukinia, kukurydza, zielona cebula, i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Pomidor
Cukinia
Awokado
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wymieszać sos picante, olej, sok z cytryny, sól czosnkową i kminek. wrzucić delikatnie z warzywami. Schłodzić 3-4 godziny i wrzucić przed podaniem.