Sałatka ogórkowo-awokado z wędzonym pstrągiem
Sałatka ogórkowo-awokado z wędzonym pstrągiem może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, ogórek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga z awokado i grejpfrutem, Sałatka z wędzonego pstrąga z sosem z awokado, oraz Sałatka Z Wędzonego Pstrąga, Chrupiącego Bajgla I Awokado.
Instrukcje
Obrać i połówki wszystkich ogórków wzdłuż, a następnie usunąć nasiona, rezerwując 1 szklankę skórki i 1/4 szklanki nasion.
Pokrój ogórki na paski 1 1/2 x 1/4 cala.
Miejsce w średniej misce. Drobno posiekać skórkę ogórka i nasiona w procesorze.
Dodaj 1/4 szklanki posiekanej mieszanki skórki do miski z paskami ogórka.
Ubić ocet, koperek i miód w małej misce do wymieszania.
Dodaj do pasków ogórka i wrzuć do płaszcza.
Za pomocą widelca, mash awokado w innej małej misce; wymieszać w soku z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać awokado do mieszanki ogórków i wrzucić do mieszanki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Sałatkę ogórkową podzielić na 4 talerze. Ułożyć wędzonego pstrąga obok.
Dekoruj gałązkami koperku.