Sałatka ogrodowa Gazpacho może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 35 kalorii, 1 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny na lato. Aby przepis był tak smaczny, wystarczy mieszanka octu jabłkowego, oliwy z oliwek, papryki i kilku innych składników. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Garden Gazpacho Pasta Salad, Garden Gazpacho i Garden-Fresh Gazpacho.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. W małej misce wymieszaj składniki dressingu.
Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Ruinart, Wine. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 89 dolarów.