Sałatka z makaronem ze szparagów i karczochów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 839 kalorii, 36g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką migdały, szparagi, makaron penne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kremowy cytrynowy Grillowany kurczak, szparagi i karczochy, Sałatka Z Karczocha Szparagowego, oraz Sałatka Karczochowo-Szparagowa.
Instrukcje
1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać szparagi i gotować do miękkości, o 1 minutę. Szparagi odcedzić z wody i natychmiast zanurzyć w misce wypełnionej lodowatą wodą; pozostawić w lodowatej wodzie, aż do całkowitego wystygnięcia, a następnie pokroić na 1 cal. Następnie dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić, spłukać zimną wodą do ostygnięcia, a następnie dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wymieszać razem majonez, winegret balsamiczny, sok z cytryny, i sos Worcestershire w dużej misce. Złóż karczoch, kurczak, żurawina, migdały, pokruszony boczek i szparagi. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie składamy ugotowany makaron. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
Marynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Prawdziwego Boczku
Makaron Gotowany
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów