Sałatka lodowa z sosem maślanym Ranch
Sałatka lodowa z sosem maślanym Ranch to bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, majonez, sałatę lodową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka lodowa z sosem maślanym, Sałatka klinowa lodowa z kremowym sosem maślanym, oraz Kliny lodowe z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo posiekać 1 scallion i dodać go do miski robota kuchennego z czosnkiem; pulse aż czosnek jest mielony.
Dodać majonez, maślankę, sól i pieprz, do smaku, i pulsować, aż dobrze połączone i gładkie. Pokrój górę lodową w plastry o grubości 1 cala, przecinając równolegle do końca rdzenia i przekładając na zimne talerze sałatkowe.
Skropić 2 do 3 łyżek dressingu na każdym kromce. Cienko pokroić pozostałą cebulę, na ukos, i posypać sałatki.
Uwaga: ten opatrunek smakuje lepiej, gdy siedzi; zrób to z przodu i przechowuj w lodówce.