Sałatka kuskus z grzybami Portobello

Sałatka kuskus z grzybami Portobello
Sałatka z kuskusem z grzybami Portobello może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z kuskusem z czarną fasolą, pieczarkami i kukurydzą, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Jarmuż i grzyby Portobello.

Instrukcje

1
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
2
Czepki grzybowe wytrzeć do czysta zwilżonymi ręcznikami papierowymi. (
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
W razie potrzeby wyjąć skrzela od spodu łyżką.)
4
Skropić 1/4 szklanki oleju, obustronnie zalać, doprawić 1 ząbkiem czosnku, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Przenieś do podgrzewanej patelni grillowej lub grilla na świeżym powietrzu i grilluj na średnim ogniu od 3 do 4 minut z każdej strony lub aż do ugotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przenieść na talerz, rezerwując soki.
7
Połączyć pozostałe mielony czosnek i sok z cytryny w średniej misce; ubijać w pozostałej 1/2 szklanki oleju. Doprawić solą i pieprzem. Puszysty kuskus widelcem i przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KuskusKuskus
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać pomidory i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
9
Do kuskusu dodać wszystkie oprócz 2 łyżek sosu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
10
Wrzucić mieszane zielenie z pozostałych 2 łyżki dressing w oddzielnej dużej misce; zorganizować zieleni wokół krawędzi 6 talerze do serwowania. Kopiec mieszanki kuskus w centrum. Pokroić grzyby po przekątnej i ułożyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
GrzybyGrzyby
KuskusKuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Wlać soki grzybowe na sałatkę i udekorować, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn