Sałatka kukurydziana Fiesta to bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dodatek do dania. Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 105 kalorii . Ten przepis służy 10 osobom. Mieszanka pomidorów, wody, oliwek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 16% . Ten wynik jest raczej zły. Sałatka kukurydziana Fiesta , sałatka kukurydziana Fiesta i sałatka z ogórkiem i kukurydzą Fiesta są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj kukurydzę, pomidory i oliwki. W małej misce połącz mieszankę przypraw, olej, ocet i wodę; zalać mieszanką kukurydzianą i wymieszać. Schłodzić kilka godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto Kukurydziane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego