Sałatka Kukurydziana Albuquerque
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka kukurydziana z Albuquerque może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, zielona cebula, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chłodna Zupa Kukurydziana Z Sałatką Z Prażonej Kukurydzy, Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, oraz 10 Great Corn S plus Grillowana Sałatka z kukurydzy i papryki Pasilla.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj jicama i jalapeo na patelnię; smażyć 2 minuty, często mieszając.
Dodaj kukurydzę i pozostałe składniki; smażyć 2 minuty, często mieszając.