Sałatka krabowa z brzoskwiniami i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 311 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.54 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, majonez, 6 brzoskwiń i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Awokado Nadziewane Krabem, Awokado Nadziewane Krabem Kreolskim, oraz Sałatka Jajeczna Nadziewana Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wybierz mięso krabowe, usuwając kawałki skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2
Ubić razem skórkę z cytryny, następnie 2 składniki i 1 łyżkę. sok z cytryny. Złóż paprykę jalapeo, następnie 2 składniki i mięso krabowe, za pomocą gumowej szpatułki. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały Pieprz
Sól Koszerna
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Crabmeat
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Trzepaczka
3
Wymieszać razem brzoskwinie i pozostałe 4 łyżki. sok z cytryny. Rezerwy 3 szklanki mieszanki brzoskwini. Pulsuj miód i pozostałą mieszankę brzoskwini w robocie kuchennym 8 do 10 razy lub do uzyskania gładkości. Doprawić puree brzoskwiniowe solą koszerną i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały Pieprz
Sól Koszerna
Sok Z Cytryny
Brzoskwinia
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Łyżka 1/4 szklanki puree mieszanki brzoskwini na schłodzonym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
5
Umieść okrągły frez o średnicy 3,5 cala na środku mieszanki brzoskwini na talerzu. (Zamiast tego można użyć czystej, pustej puszki z tuńczykiem z usuniętymi końcami.) Łyżkę jednej szóstej pokrojonego w kostkę awokado i 1/2 szklanki zarezerwowanej posiekanej mieszanki brzoskwini do krojenia, mocno pakując każdą warstwę i posypując koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku. Top z około 1/2 szklanki mieszanki kraba. Ostrożnie wyjmij nóż z płyty. Powtórz procedurę z pozostałą puree mieszanką brzoskwiń, awokado, posiekaną mieszanką brzoskwiń i mieszanką krabów. Ułóż żądaną ilość rukoli wokół każdej warstwowej sałatki; podawaj natychmiast.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.