Sałatka krabowa z awokado i Mango

Sałatka krabowa z awokado i Mango
Sałatka krabowa z awokado i Mango to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 613 kalorii, 25g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Jumbo lump krabmeat, olej canolan, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z krabowego Mango i awokado, Sałatka z kraba, Mango i awokado z sosem cytrusowym, oraz Nadziewane Krabem, awokado i posiekaną sałatką z Mango.

Instrukcje

1
W średniej misce energicznie ubić jajka; doprawić solą i pieprzem. Odcedzić jajka i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W blenderze połącz szalotkę, imbir, sok z limonki i sos rybny oraz przecier. Przy włączonej maszynie dodać 1/4 szklanki plus 2 łyżki oleju w cienkim strumieniu i mieszać aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść opatrunek do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Do dressingu dodać kraba, mango, awokado i szczypiorek, doprawić solą i pieprzem. Złóż delikatnie, aż sałatka zostanie wymieszana i równomiernie ubrana. Sałatkę przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
KrabKrab
5
W dużej patelni nonstick, podgrzać pozostałe 1/2 szklanki oleju, aż migotanie. Używając opuszkami palców, skropić połowę ubitych jaj do gorącego oleju w koronkowym wzorze; łyżka trochę gorącego oleju nad jajami, aby puff i skwierczeć. Gotować, aż zestaw i złoty, o 1 minutę. Ostrożnie przenieś koronkowe jajka na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz. Powtórz z pozostałymi ubitymi jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Na małym talerzu zapakuj jedną czwartą sałatki krabowej do 4-calowej formy pierścieniowej; zdejmij pierścień. Powtórz dla pozostałych 3 porcji. Przykryj kraba koronkowymi jajkami i udekoruj pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn