Sałatka Jicama z kurczakiem przyprawionym Chili
Sałatka Jicama z kurczakiem przyprawionym Chili może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 312 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z limonki, julienne-cut jicama, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Kurczakiem Jicama, Frytki Jicama: Przyprawione W Sam Raz, oraz Jicama Tabbouleh i sałatka z kurczakiem.
Instrukcje
Ułóż paski tortilli w jednej warstwie na blasze do pieczenia; pokryj paski sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 8 protokół lub do tosty.
Połącz chili w proszku, kminek, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce.
Dodaj kurczaka, obracając się płaszcz z obu stron.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 7 protokół z każdej strony lub aż gotowe. Super.
Pokrój kurczaka po przekątnej w plastry 1/4 cala.
Połącz 1/4 łyżeczki soli, soku, oleju i miodu w średniej misce.
Dodaj jicama, kolendra, i paski tortilla; wrzucić dobrze. Sałatkę podzielić równomiernie na 4 talerze; na wierzch z kurczakiem.
W razie potrzeby udekorować wapnem.