Sałatka Jabłkowo-Szpinakowa

Sałatka Jabłkowo-Szpinakowa
Sałatka jabłkowo-szpinakowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu jabłkowego, jabłka granny smith, orzechy nerkowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z jabłkami, białym cheddarem i szpinakiem z miodowo-jabłkowym winegretem, Sałatka Szpinakowa Z Pieczonym Jabłkiem, Pekanem I Kurczakiem Z Jabłecznikiem, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce sałatkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić razem cukier i 4 kolejne składniki do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać sos z sałatką.
4
Uwaga: można schłodzić dressing do 1 dnia; trzepaczka dobrze przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn