Sałatka Imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki imbirowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 388 kalorii, 1G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę lodową, musztardę dijon, imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods), Sałatka pomarańczowo-imbirowa, oraz Sałatka Ze Stekiem Imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze na dużej prędkości, połączyć musztardę, sok z cytryny, ocet i imbir przez kilka sekund, aż będzie gładka. Następnie włącz blender do niższej prędkości i powoli wlewaj olej w ciągłym strumieniu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Ułóż rozdrobnioną sałatę ułożoną wysoko na środku miski z krawędziami.
Dodać sos do sałaty i wrzucić.
Posypać natką pietruszki na brzegach miski i udekorować plasterkiem cytryny.