Sałatka Gruszkowa
Sałatka gruszka może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 402 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, 1 (29 uncji) puszka gruszek w soku, mleku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Azjatycka Sałatka z gruszek i grejpfrutów z Sake Granitanem i sorbetem gruszkowym, Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym, oraz Sałatka Gruszkowa.
Instrukcje
Tłucz gruszki widelcem w misce, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Środek 1 1/2 szklanki soku z gruszek i wlać do rondla; gotować na średnim ogniu do ogrzania, 5 do 10 minut.
Wyjmij rondel z ognia i wymieszaj żelatynę z sokiem gruszkowym, aż się rozpuści. Serek śmietankowy wymieszać z mlekiem do uzyskania gładkiej masy żelatynowej. Złożyć ubitą polewę do mieszaniny; dodać gruszki i dobrze wymieszać. Mieszankę łyżką do naczynia do pieczenia 9x9 cali. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 1 godzinę.