Sałatka Grochowo-szpinakowa z boczkiem i Shiitakes
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Groch strzelać i szpinak Sałatka z boczkiem i Shiitakes może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $10.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu z czerwonego wina, sok z cytryny, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Jęczmień z Shiitakes i szpinakiem, Zapiekanka z kurczakiem i ryżem ze szpinakiem i Shiitakes, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić boczek w 3 / 4-cal-grube zapałki i gotować na ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż chrupiące, ale nadal żucia, 6 do 8 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Wylać tłuszcz z patelni i dodać 1 1/2 łyżki oleju, pieczarki i 1/2 łyżeczki soli. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote, około 8 minut, a następnie ostudzić.
Wymieszaj sok z cytryny, ocet, musztardę, pozostałą 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i pozostałe 2 łyżki oleju w dużej misce sałatkowej do wymieszania.
Dodać pędy grochu i szpinak do dressingu i wrzucić do herbu.
Dodać boczek, pieczarki, szczypiorek i rzodkiewki i ponownie wrzucić.