Sałatka grochowa z boczkiem i jajkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z grochu z boczkiem i jajkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Na $9.69 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, oliwa z oliwek, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Zimnego Groszku, sałatka szpinakowa z boczkiem i jajkami, oraz Sałatka szpinakowa z boczkiem i jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka na twardo: umieść jajka w małym rondlu, dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wyłączyć ciepło, przykryć i odstawić na 20 minut.
Odcedzić, następnie przykryć jajka lodowatą wodą.
Odstawić, aż jajka ostygną, około 5 minut.
Odcedzić, a następnie obrać.
Tymczasem doprowadzić do wrzenia średni rondel do połowy pełen wody.
Dodać groszek, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż groszek będzie miękki, 7 do 10 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, mieszając, aż ostry, o 5 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni; dodać cebulę i czosnek na patelnię i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z groszkiem i boczkiem, a następnie dodać oliwę z oliwek, ocet i musztardę. Jajka posiekać, dodać do sałatki i delikatnie wrzucić.