Sałatka Florencka

Sałatka Florencka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki florenckiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 54 grosze za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, oleju roślinnego, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Egg Florentine, Florentine Ravioli, oraz Suszony dorsz po florenckiej drodze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu, aż do dobrze wymieszanego. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2
W bardzo dużej misce, wrzucić szpinak, cebula, boczek i dressing, aż liście są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Posypać jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn