Sałatka Farro ze smażonym kalafiorem i Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farro sałatka ze smażonym kalafiorem i Prosciutto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.36 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sól koszerna i pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Farro I Sałatka Z Pieczonego Kalafiora, Jedz za 8 dolców: Sałatka z Farro i kalafiorem z porzeczkami, oraz Sałatka Z Pieczonego Kalafiora I Czerwonej Papryki Farro dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, połączyć farro, marchew, cebula, seler, czosnek i liść laurowy.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć farro przez 1 cal i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż farro jest miękkie, ale żucia, 15 minut; odcedzić.
Rozprowadzić farro na blasze do ostygnięcia. Wyrzucić marchew, cebulę, seler, czosnek i liść laurowy.
Tymczasem w dużym rondlu podgrzej 1 cal oleju rzepakowego na umiarkowanie wysokim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 35
Kalafior smażyć partiami na złoty kolor, 5 minut na partię; odcedzić.
W misce wymieszaj farro, kalafior, prosciutto, oliwę z oliwek, sok z cytryny i zioła. Doprawić solą i pieprzem i podawać.