Sałatka Dwubarwno-buraczana z Fetanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, wosk i fasolę, złoty, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Buraków I Fety, Sałatka Z Ziół, Fety I Buraków, oraz Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż buraki w naczyniu do pieczenia i napełnij 1/4 cala wodą. Przykryć folią i piec 45 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
3
Ostudzić, następnie obrać buraki i pokroić je w kliny o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
4
W bardzo dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolę na dużym ogniu, aż będzie krucho-miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Odcedzić i odświeżyć pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Dobrze osuszyć i osuszyć.
7
W małej misce ubij oliwę z octem, aż do wymieszania. W dużej misce, wrzucić fasolę z 1/2 szklanki vinaigrette i przenieść do półmiska. W tej samej dużej misce, delikatnie wrzucić buraki i szczypiorek z pozostałym 1/4 szklanki vinaigrette i łyżką na fasoli. Doprawić solą, posypać fetą na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Dodatki (opcjonalnie)
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego