Sałatka Bulgur z jabłkami i kurczakiem
Sałatka Bulgur z jabłkami i kurczakiem to bezmleczne przystawka. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, oliwa z oliwek, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z kurczakiem i bulgurem, Sałatka Z Kurczaka Bulgur, oraz Sałatka Z Kurczaka Bulgur dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bulgur i bulion w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Przenieść do dużej miski, puch widelcem i odstawić 15 minut do ostygnięcia.
Umieść orzechy włoskie w małej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, aż tosty i pachnące, o 3 protokół.
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Ubić razem ocet, brązowy cukier, musztardę i 1/4 łyżeczki. sól w małej misce.
Dodać olej w wolnym strumieniu i ubijać aż do emulgowania.
Dodaj jabłko i kurczaka do miski z bulgurem.
Wlać dressing i wrzucić do płaszcza. Doprawiamy solą, przekładamy sałatkę do miski lub półmiska i posypujemy orzechami włoskimi i szalotkami.
Podawać w temperaturze pokojowej.