Sałata lodowa z rosyjskim sosem

Sałata lodowa z rosyjskim sosem
Sałata lodowa z rosyjskim sosem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 210 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Mieszanka soli i pieprzu, koperek marynaty, sałata lodowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Sałata lodowa z rosyjskim sosem, Serduszka sałaty lodowej z sosem Ranczo, oraz Kremowy sos Pancetta i sałata lodowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kliny na półmisku.
2
Majonez połączyć z ketchupem i rozkoszować, zetrzeć na około 3 łyżkach cebuli i soku, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
RozkoszRozkosz
SokSok
CebulaCebula
3
Wlać gęsty dressing na kliny i udekorować posiekanym koperkiem, podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn