Sausageball Pasta bake
Sausageball pasta Piec może być tylko głównym daniem szukasz. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 638 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kiełbasę, bułkę tartą, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Vegan Pasta Piec z sosem z białego wina makaronu, Pasta Bravo: Creamy Chicken Pasta Bake, oraz Wypiek Makaronu.
Instrukcje
Kiełbasę, bułkę tartą i tymianek lub rozmaryn umieścić w misce i wymieszać do połączenia. Kształt na 20 małych kulek.
Rozgrzać olej na szerokiej patelni i gotować kiełbasy przez 10 minut, aż ładnie rumiane.
Dodaj passatę i pastę pomidorową, przykryj i gotuj delikatnie przez 20 minut.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie z instrukcjami opakowania, dodając kapustę na ostatnie 5 minut czasu gotowania.
Kapustę i makaron odsączyć, wrzucić z sosem i łyżką do żaroodpornego naczynia.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Na wierzch makaronu wcisnąć kostki mozzarelli.
Posypać parmezanem i piec przez 15-20 minut, aż bąbelki i chrupiące.