Satay z kurczaka z pikantnym sosem orzechowym

Satay z kurczaka z pikantnym sosem orzechowym
Kurczak Satay z pikantnym sosem orzechowym jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mieszanki zarówno, tajskiej pasty curry, drewniane szaszłyki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Satay z kurczaka z pikantnym sosem orzechowym, Satay z kurczaka z pikantnym sosem orzechowym, oraz Satay z kurczaka z pikantnym sosem orzechowym.

Instrukcje

1
Umieścić mleko kokosowe, sos rybny, brązowy cukier, pasta curry, i sól w dużej misce i ubijać do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Pasta CurryPasta Curry
Sos RybnySos Rybny
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wszystko oprócz soku z limonki umieścić w małym rondlu i ubijać do połączenia. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż składniki są równomiernie połączone, o 3 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do średniej wysokości (około 375 ° F do 425 ° F). W międzyczasie nawlecz jeden kawałek kurczaka wzdłuż na każdy szaszłyk i przenieś na blachę do pieczenia.Gdy grill jest gotowy, przetrzyj ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść szaszłyki na grillu, zamknij pokrywę i gotuj, aż Na spodzie pojawią się ślady grilla, około 3 do 4 minut. Odwróć kurczaka, Zamknij grill, i gotować, aż grill znaki pojawiają się na drugiej stronie i kurczak jest gotowane przez, o 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przenieść szaszłyki do czystego półmisek i służyć z chłodzonym sosem orzechowym do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OrzechowySos Orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn