Sardynki Weneckie

Sardynki Weneckie
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Weneckie sardynki mogą być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: weneckie Spaghetti z sardynkami, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Przegrzebki w stylu weneckim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni i gotować cebulę, aż będą miękkie i blade złoto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wyjąć z ognia i przenieść do dużej płytkiej miski lub patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Ocet, cukier, rodzynki i liść laurowy połączyć w małym rondlu i pokruszyć w szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
SzafranSzafran
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Podgrzać nad małym płomieniem, mieszając, aż cukier się rozpuści, nieznacznie zmniejszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
5
Zalać cebulą. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Sardynki umyć i osuszyć, następnie posolić i odkurzyć mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Rozgrzać dużą ilość oleju na dużej patelni i, gdy gorące, ale nie palenie, smażyć sardynki do złotego koloru, o 2 protokół na stronę. Dont tłum patelni; smażyć w partiach, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieść smażone sardynki w marynacie i łyżką, aby były dobrze przykryte. Sardynki można jeść teraz, z wyciśniętą cytryną, obok prostej sałatki z kopru włoskiego i grillowanej białej polenty. Lub mogą marynować się w lodówce na dzień lub dwa i być podawane jako część większego talerza antipasti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta BiałaPolenta Biała
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
SardynkiSardynki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn