Sardynki w sosie pomidorowym z dodatkiem kopru włoskiego: Sarde alla Marinara
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sardynki w sosie pomidorowym z dodatkiem kopru włoskiego: Sarde alla Marinara może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 299 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cebulę, pomidory, sardynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sardynki nadziewane / Sarde A Beccafico, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Linguine z sardynkami, koprem włoskim i pomidorem.
W rondlu na średnim ogniu, delikatnie podsmażyć cebulę w 3 łyżkach oleju, aż będzie miękka i złota, ale nie zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać pokrojone pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 10 minut, lub aż większość soku odparuje, a pomidory zmniejszą się do gęstego dżemu. Wymieszać około połowy nasion kopru włoskiego i dodać sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bułka Tarta, Kilka Garści
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Dżem
4
Użyj trochę więcej oleju, aby nasmarować naczynie piekarnika wystarczająco duże, aby utrzymać sardynki w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala