Santa Fe Chicken & Rice

Santa Fe Chicken & Rice
Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Mieszanka sera cheddar, zielona cebula, ryż, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak z ryżem Santa Fe, Kurczak z ryżem Santa Fe, oraz Kurczak Santa Fe Z Ryżem Szafranowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka, fasolę, kukurydzę i salsę ugotować w rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Łyżka ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Top z serem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn