Salsa Żurawinowo-Czerwona Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawina-czerwona papryka Salsan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 18 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, kolendrę, butelkowaną pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciastka z czarnego groszku z salsą żurawinowo-czerwoną papryką, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Żurawiny proces w robocie kuchennym, aż grubo posiekane; przenieść do miski.
Dodaj paprykę i pozostałe składniki, dobrze mieszając, aby połączyć. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.