Przepis awokado Salsan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 95 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidor, ser cheddar, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową, oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.