Przepis Salsa Verde Corn Chip Pie jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 880 kalorii, 24g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka salsa verde, czosnek kiełbasa wieprzowa linki, polewy: kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak i kukurydza Tostadas z Salsa Verde, Zupa kukurydziana-Poblano z salsą Verde, oraz One-patelnia Salsa Verde Kurczak z kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmaż kukurydzę w 3 tsp. gorąca oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż kukurydza zacznie char.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Saut kiełbasa na patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podsmażyć cebulę w pozostałych 2 tsp. gorący olej na patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości. Wymieszać w proszku chili i kminku; gotować, często mieszając, 2 do 3 minut. Wymieszaj salsę, chiles i kiełbasę. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 7 do 8 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć z ognia; wymieszać fasolę, sok z limonki i kukurydzę.
Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować jest LVE by John Legend Sparkling rosé. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.