Salsa Pieczona-Chipotle
Przepis pieczony-Chipotle Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 32%. Spróbuj Pikantna Pieczona Salsa Chipotle Salsa, Salsa z pieczonym czosnkiem i Chipotle, oraz Chipotle-Salsa Tomatillo Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 3 składniki na blasze do pieczenia; dusić przez 20 minut lub do poczernienia, często mieszając.
Usuń ząbki czosnku; wyciśnij, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Umieść cebulę, pomidory i czosnek w robocie kuchennym; dodaj pozostałe składniki i proces, aż będzie gładka.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z pieczonymi chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.