Salsa krabowa crostini
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Krab salsa crostini może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mięso kraba pot, pomidorki cherry, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Krab Z Awokado Crostini, Crab Imperial z Crostini, oraz Hot Crab Crostini.
Instrukcje
Wymieszać mięso kraba, pomidory i czerwoną cebulę. Przechowywać w lodówce do 2 dni. W ciągu dnia wymieszaj skórkę z limonki, sok i posiekaną kolendrę, a następnie ułóż na crostini, aby podać.
W przypadku baz crostini każdą z 4 bagietek pokroić na 20 plastrów o grubości cm, odrzucając końce.
Skropić oliwą z oliwek i umieścić pod grillem. Gotować przez 2-3 min, aż lekko złoty, następnie odwrócić i gotować przez kolejne 1-2 min, aż złoty i chrupiące na całym. Wykonuj to partiami i przechowuj w dużym, hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.