Salsa fasolowo-kukurydziana

Salsa fasolowo-kukurydziana
Przepis fasola i kukurydza Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mało kto lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, vidalia, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Salsa kukurydziano-fasolowa z pieczonymi chipsami kukurydzianymi, Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki w dużej misce; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn