Salsa Dymna 4-Pieprzowa
Przepis Smoky Four-Pepper Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę Anaheim chile, pomidory śliwkowe, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smoky chipotle pepper salsa, Salsa dymna pomidorowo-pieprzowa, oraz Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Pomidory pocierać olejem i grillować przez 10 minut, obrócić.
Miejsce poblano, Anaheim, Jalapeno chiles, i zielony pieprz na grillu. Grilluj 5 do 7 minut na stronę, uważając, aby nie spalić. Skórki powinny pęcherze i brązowy.
Pomidory wyjąć do osobnej miski.
Umieść chiles i pieprz w hermetycznym pojemniku, aby pozwolić im parować podczas chłodzenia, aby łatwiej było je obierać.
Pomidory obieramy i odsączamy nadmiar płynu. Paprykę obrać ze skórki i pestek.
Umieść pomidory, chiles, zielony pieprz, kolendra, ocet, cebula, czosnek i sól w pojemniku robota kuchennego. PULS 4 lub 5 razy.
W razie potrzeby dodaj płynny dym i więcej jalapenos. Pulsuj, aż salsa będzie tak gruba lub gładka, jak chcesz.