Salsa arbuzowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kolendrę, cebulę, arbuza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Salsa Arbuzowa, Salsa Arbuzowa, oraz Salsa Arbuzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać arbuz, ananas, i cebula razem z kolendry, sok pomarańczowy, i ostry sos w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Arbuz
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Smażona Cebula Z Serem Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.