Salami, boczek i szpinak
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Salami, boczek i szpinak haszysz może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 668 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz salami, cebula, ziemniaki russet, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szpinak I Boczek Hash Brązowy Quiche, Słodkie ziemniaki, szpinak i bekon śniadanie Hash, oraz Sunny Side Up jajko z masłem i szpinakiem z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotować boczek na średnim ogniu w 12-calowej patelni nonstick, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, 10 do 12 protokół.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Do soków na patelni dodać ziemniaki, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając często, aż brązowy i chrupiące, o 25 protokół.
Ziemniaki wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Dodać olej, cebulę, paprykę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Dodaj szpinak, salami, gałkę muszkatołową, skórkę pomarańczową, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować, aż szpinak zwiędnie, o 4 protokół. Wymieszać z boczkiem i ziemniakami.
Zrób 4 wgłębienia w haszu i rozbij jajko na każde. Gotować, aż jajka są gotowane przez, 5 do 6 protokół.