Salade de Carottes

Salade de Carottes
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Salade de Carottes Rapes może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 103 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 34 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 5. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, musztardę dijon, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 63%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Râpés Z Warzyw Korzeniowych, Carottes Râpées, oraz Carottes et Betteraves Râpées Recette.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj musztardę, oliwę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj posiekaną marchewkę i mieszaj, aż się pokryje. Wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison de la Villette Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Maison de la Villette Chardonnay
Maison de la Villette Chardonnay
Piękny złoty kolor z subtelnym nosem białych kwiatów i cytrusów. Orzeźwiające i złożone białe wino z cytrynowym ciastem, świeżymi zapachami bananów i gruszek, a następnie prażonymi nutami praliny, wanilii i kandyzowanych kasztanów. Idealne podawane samodzielnie jako aperitif lub z owocami morza, grillowanymi rybami i sałatkami.Po 10-12 dniach fermentacji z dębem francuskim i amerykańskim następuje miękkie 6-miesięczne dojrzewanie na naturalnych kłamstwach wina. Około połowa końcowej mieszanki kończy fermentację jabłkowo-mlekową, co pozwala zachować naturalną kwasowość. Wczesne butelkowanie pozwala uchwycić świeżość i podstawowe smaki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn