Sake i syrop brzozowy-pieczona Sablefish ze świeżym groszkiem i Chard

Sake i syrop brzozowy-pieczona Sablefish ze świeżym groszkiem i Chard
Sake i syrop brzozowy-pieczona Sablefish ze świeżym groszkiem i Chard jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Na 11,47 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tęczy szwajcarski chard, cebula, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki z łososia z syropem z brzozy rozmarynowej, Syrop brzozowy i sos sojowy-Glazurowana pieczona kaczka, oraz Pan-Pieczony Klon Pomarańczowy Sablefish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marynuj ryby przed wyjściem z domu: w małym garnku połącz tamari, syrop brzozowy, chile, imbir, zmiażdżony czosnek, 2 gałązki tymianku, sake kasu lub miso i 2/3 szklanki wody (1/3 szklanki, jeśli używasz miso). Doprowadzić do duszenia i gotować, ubijając od czasu do czasu, 5 minut (lub, dla miso, po prostu doprowadzić do duszenia, a następnie zdjąć z ognia bez dalszego gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
TamariTamari
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Ochłoń.
3
Wlać do 1 gal. zamykana plastikowa torba.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Dodać rybę, zamknąć i zamrozić do uzyskania stałej masy, co najmniej 6 godzin. Spakuj się do lodówki na podróż.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Rozmrozić ryby w workach w misce z zimną wodą na kilka godzin przed gotowaniem (lub pozostawić do rozmrożenia w chłodniejszej nocy).
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zdjąć z marynaty i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
7
Rozgrzać grill węglowy do średniej wysokości (45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
lub skonfigurować piec obozowy i używać średnio wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
9
Podgrzać 2 łyżki. masło na dużej ciężkiej patelni lub 2 mniejszych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodaj ryby i smażyć, obracając raz, aż ostre krawędzie i nieprzezroczyste w centrum, 10 do 15 protokół. Odstawić patelnię, przykrytą i owiniętą ręcznikiem, aby utrzymać ciepło. Jeśli używasz węgla drzewnego, dodaj 10 do 12 brykietów do ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Roztopić 2 łyżki. masło w średnim rondlu, dodać cebulę i liście tymianku i gotować, często mieszając, aż cebula zacznie mięknąć, 3 do 5 minut. Wymieszać mielonego czosnku, 1/4 szklanki wody, groch, i żeberka chard i łodygi i gotować, pokryte i mieszając często, do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać w liściach chard; gotować, przykryte, aż zwiędną, o 2 protokół więcej. Wymieszać pozostałe 1 łyżkę. masło do warzyw i podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
* Zamów syrop brzozowy przez brzozową fabrykę Kahiltna (alaskabirchsyrup.com). Znajdź sake kasu na Japońskich rynkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn