Sajgonki Z Kurczakiem
Sajgonki z kurczakiem wymagają z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wietnamskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki fasoli, sos ostrygowy, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sajgonki Z Kurczakiem, Sajgonki Z Kurczakiem, oraz Sajgonki Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni lub woku na dużym ogniu.
Dodaj czosnek, imbir, kapusta, marchew, i kiełki fasoli. Gotować przez 2 minuty lub aż kapusta jest po prostu kuleje.
Dodać makaron i kurczaka; nadal gotować, aż do ogrzania. Wymieszać w sosach hoisin i ostryg, wrzucić do herbu mieszaniny. Wypełnienie powinno być wilgotne, ale nie mokre.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Wrzucić posiekaną kolendrę.
Połóż sajgonki na płaskiej powierzchni pod kątem, aby wyglądały jak diament. Łyżka 2 łyżki nadzienia w pobliżu dolnego rogu opakowania i złożyć, aby zamknąć nadzienie. Wchodzisz na 2 strony. Pomaluj górny szew owijki ubitym jajkiem. Kontynuuj toczenie w górę, aby utworzyć ciasny cylinder.
Wlać około 1-cala oleju na patelni i podgrzać do 350 stopni F. smażyć sajgonki przez 2 protokół, obracając gotować wszystkie strony.
Przed podaniem odcedzić na ręcznikach papierowych.