Sajgonki Z Kurczakiem

Sajgonki Z Kurczakiem
Sajgonki z kurczakiem wymagają z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wietnamskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki fasoli, sos ostrygowy, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sajgonki Z Kurczakiem, Sajgonki Z Kurczakiem, oraz Sajgonki Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni lub woku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj czosnek, imbir, kapusta, marchew, i kiełki fasoli. Gotować przez 2 minuty lub aż kapusta jest po prostu kuleje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Dodać makaron i kurczaka; nadal gotować, aż do ogrzania. Wymieszać w sosach hoisin i ostryg, wrzucić do herbu mieszaniny. Wypełnienie powinno być wilgotne, ale nie mokre.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sos HoisinSos Hoisin
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Wrzucić posiekaną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
5
Połóż sajgonki na płaskiej powierzchni pod kątem, aby wyglądały jak diament. Łyżka 2 łyżki nadzienia w pobliżu dolnego rogu opakowania i złożyć, aby zamknąć nadzienie. Wchodzisz na 2 strony. Pomaluj górny szew owijki ubitym jajkiem. Kontynuuj toczenie w górę, aby utworzyć ciasny cylinder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Wlać około 1-cala oleju na patelni i podgrzać do 350 stopni F. smażyć sajgonki przez 2 protokół, obracając gotować wszystkie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Przed podaniem odcedzić na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn