Sajgonki krewetkowe z sosem do zanurzania Hoisin
Krewetki sajgonki z sosem hoisin zanurzenie może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako tania przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać sos hoisin, mix coleslaw, średnica rund papieru ryżowego, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym Hoisin, Letnie Roladki z krewetkami z orzechowym sosem do zanurzania Hoisin Skinnytaste, oraz Sajgonki krewetkowe z sosem orzechowym.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki w małej misce.
Zanurz 1 Okrągły papier ryżowy w dużej misce wypełnionej wodą o temperaturze pokojowej.
Odstawić do miękkości i giętkości, ale nie utykać, podnosząc od czasu do czasu, aby określić, czy jest miękki, około 1 minuty.
Umieścić zmiękczony Okrągły na powierzchni roboczej. Kopiec 2/3 szklanki colesław wymieszać na koniec rundy najbliżej Ciebie; posypać 1 łyżką kolendry i 2 łyżeczkami mięty. Top z 4 połówki krewetek, ścięte z boku w dół, w jednej warstwie. Wchodzisz na końcach rundy; zwinąć mocno do cylindra. Powtórz z pozostałymi składnikami, aby uformować 3 kolejne rolki.
Rolki pokroić po przekątnej na pół; ułożyć na talerzu i podawać z sosem.
Jedna porcja zawiera: 142,78 kalorii (kcal), 12,5% kalorii z tłuszczu, 1,98 (g) tłuszczu, 0,74 (g) tłuszczu nasyconego, 126,20 (mg) cholesterolu, 15,49