Sajgonki to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. 164 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kiełki fasoli, cebulę, wermiszel sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.
Instrukcje
1
Namoczyć wermiszel 30 minut w ciepłej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
2
W dużej misce, wymieszać wermiszel, jaja, cebula, grzyby, krewetki, wieprzowina, olej roślinny, marchew, mięso krabowe, kiełki fasoli, pieprz, sos sojowy, sos rybny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Kiełki Fasoli
Sos Rybny
Grzyby
Sos Sojowy
Crabmeat
Marchew
Czosnek
Pieprz
Krewetki
Cebula
Jajko
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Jeden po drugim zwilżyć opakowania z ryżu wilgotnym ręcznikiem do herbaty i wypełnić 2 do 3 łyżek mieszanki wermiszelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Herbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
4
Zwiń owijki i pozwól im ustawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
5
W dużym rondlu podgrzać olej do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Smażyć sajgonki jeden lub dwa na raz, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół.