Sałatka Ziemniaczana Z Grilla
Grillowana Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 543 kalorie, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, proszek cayenne, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Grilla, Sałatka Ziemniaczana Z Grilla, oraz Grillowana Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Czerwone ziemniaki umieść w dużym rondlu i napełnij
zimnej wody, pokrywając ziemniaki o 2 cale. Doprowadzić wodę do wrzenia
wysoka temperatura. Gdy woda zacznie wrzeć, około 8 minut, dodaj słodki
ziemniaki. Powrót do wrzenia i gotować przez 8 Więcej minut.
Tymczasem w średniej misce ubijamy majonez,
musztarda, cebula i czosnek w proszku, cayenne i trochę soli i pieprzu. Kiedy
ziemniaki są chłodne w dotyku, wrzucić je do mieszanki majonezu i wymieszać
Za pomocą szczypiec umieść kawałki ziemniaków na gorącym grillu i
gotować ze wszystkich stron wystarczająco długo, aby znaki grill, 1 do 2 minut na stronie.
Delikatnie rączkuj, aby nie rozpadły się.
W dużej misce, umieścić boczek - zielona cebula Vinaigrette. Jako
ziemniaki są gotowane, wyjąć je z grilla i umieścić gorące
ziemniaki w misce z sosem. Delikatnie wrzucić ziemniaki do
dressing całkowicie płaszcz i służyć, ciepłe lub zimne.
W małej patelni saute, gotować boczek, aż chrupiące. Następnie odstawić do ostygnięcia. Po ostygnięciu wlać boczek i tłuszcz do małej miseczki wraz z oliwą z oliwek.
W innej małej misce, ubić razem ocet i musztardę. Powoli skropić mieszankę oliwa-boczek, ubijając do emulgowania.
Dodać pietruszkę, zieloną cebulę i sól i pieprz do smaku, i ubijać do blend.