Sałatka Ziemniaczana Curry
Curry Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 304 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz zieloną cebulę, śmietanę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Curry, Sałatka ziemniaczana z curry mayo, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Z Czerwonych Ziemniaków Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Pozostawić do ostygnięcia ziemniaki, a następnie pokroić na kawałki.
Podczas gotowania ziemniaków, umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać i posiekać raz ostygnie.
W dużej salaterce, ubij razem majonez i śmietanę, aż będzie gładka, a następnie wymieszaj kawałki jabłka, czerwoną cebulę, marynatę, seler, zieloną cebulę, curry w proszku oraz sól i pieprz. Lekko wymieszać kawałki ziemniaków i jajka, wrzucić do płaszcza z dressingiem, przykryć miskę i schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.