Sałatka z ziemniaków, zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych

Ziemniaki, fasolka szparagowa i sałatka z pomidorów Cherry może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet winny, oliwę z oliwek, młode ziemniaki o czerwonej skórze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Spróbuj Sałatka z ziemniaków, pomidorów wiśniowych i zielonej fasoli, Sałatka z ziemniaków, zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych, oraz Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 4 minut.
Przenieść do średniej miski. Odśwież pod zimną bieżącą wodą.
Gotować ziemniaki w garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Przenieść do dużej miski.
Dodać 2 łyżki soku pomarańczowego i 2 łyżki octu; wrzucić do herbu. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu delikatnie mieszając.
Dodaj zieloną fasolkę, pomidory i pietruszkę do ziemniaków.
Pozostałe 6 łyżek soku pomarańczowego, 1 łyżka octu, olej i kapary ubić w małej misce do wymieszania. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Dodać sos do sałatki i wrzucić do połączenia. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)