Sałatka Z Soczewicy Łososiowej
Sałatka z soczewicy z łososia może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.64 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, kulki mozzarella, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Łososia Wędzonego Na Gorąco, Jajek I Soczewicy, Cytrynowa Sałatka Z Soczewicy Z Łososiem, oraz Szybka Sałatka Z Łososia Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż soczewicę do małego garnka z wystarczającą ilością wody, aby po prostu przykryć; gotować na średnim ogniu do miękkości, 10 do 15 minut. Odstawić soczewicę do ostygnięcia.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Gotować łososia pod rozgrzanym brojlerem, aż ryby płatki łatwo widelcem, 5 do 7 minut na stronę. Łososia posiekać i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu; gotować boczek na patelni, aż chrupiące, 7 do 10 protokół. Boczek posiekać i odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce wymieszać schłodzoną soczewicę, łosoś, boczek, czerwoną cebulę, mozzarellę i ogórek.
Ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, czosnek, musztarda, sól i pieprz ubić razem w małej misce; skropić mieszaniną soczewicy i delikatnie wymieszać, aby pokryć.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.