Sałatka Z Krabów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z kraba. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, skórkę z limonki, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantna sałatka z kraba i awokado, Okłady Z Sałatki Z Kraba Lump Blue Crab, oraz Lump Crab Mornay dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połącz skórkę z limonki, sok, olej, cukier, sos rybny, sól i zmielony czerwony pieprz, mieszając trzepaczką.
Aby przygotować sałatkę, umieścić seler i kolejne 4 składniki (przez Krab) w średniej misce; wrzucić delikatnie, aby połączyć.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić delikatnie do herbu.
Umieść 1 liść sałaty na każdym z 4 talerzy; łyżka 1 szklanka sałatki do każdego liścia.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.