Sałatka z groszku czarnookiego może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Za 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czarnookiego groszku, oliwy z oliwek, boczku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Edamame, Sałatka z czarnej fasoli i czarnego groszku z winegretem z kminku, Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem, oraz Sałatka Z Groszku Czarnookiego.
Instrukcje
1
Ugotuj groszek czarnooki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedź i umieść w dużej misce. Dodaj groszek, cebulę, seler, żółtą paprykę, marchewkę i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Drobny żółto-zielony złoty kolor. Bogaty, wysunięty owoc silnie przejawia się bogatymi aromatami miodu gruszkowego i ekstraktu waniliowego, z nutami świeżych ziół i marcepanu. Bardzo pełne, bujne smaki ujawniają zintegrowane, typowo Carneros, dojrzałe jabłko i brzoskwiniowe owoce połączone z pikantnymi waniliowo-cynamonowymi elementami dębu. Finisz jest kremowy, okrągły i prażony, ani "charry", ani resiny, Dąb drobno zrównoważył potężne owoce. Jest to luksusowo teksturowane wino o wysokiej zawartości ekstraktu; świetna folia do bogatych dań rybnych, pikantnego kurczaka lub pieczeni cielęcej.