Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo

Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie z boczku na patelni z dodatkiem jajka na twardo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 348 kalorii, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, boczek, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem na ciepło z boczkiem, pieczarkami i jajkami na twardo, Podwójny wędzony boczek zawijany Filet Mignon z karmelizowanymi pieczarkami polany serem pleśniowym, oraz Sałatka z boczkiem, jajkiem na twardo i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć jajka w wodzie, doprowadzić do wrzenia, wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 7 minut.
Przełożyć jajka do zimnej wody i pozostawić do ostygnięcia.
Wyjąć skorupki z jaj i pokroić.
W międzyczasie ugotować boczek na patelni i odstawić 2 łyżki tłuszczu boczkowego.
Cebulę karmelizować w pozostałym tłuszczu boczku i odstawić.
Pieczarki karmelizować w pozostałym tłuszczu boczku i odstawić.
Dodaj ocet do patelni i odgazuj.
Dodać zarezerwowany tłuszcz boczku, cukier, musztardę, czosnek i doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Złóż sałatkę i wrzuć z sosem.