Sałatka szefa kuchni Bistro
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj sałatki Szefa Kuchni Bistro. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka frisee, bazylia, pomidor, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Bistro, Sałatka Bistro, oraz Sałatka Bistro.
Instrukcje
Napełnij szeroki, płytki garnek 2 cale wody.
Dodać 1/2 łyżki octu i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
W międzyczasie podzielić brie pomiędzy kawałki bagietki i posypać około 1 łyżką bazylii.
Ubić musztardę, Pozostałe 1 1/2 łyżki octu, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku w dużej misce. Powoli ubijamy oliwę, aż będzie gładka.
Po kolei, rozbij każde jajko do małej miski lub filiżanki, a następnie wsuń do gotującej się wody. Kłusować jajka, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal płynne, 2 do 3 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć jajka na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz, aby na krótko osuszyć.
Dodać mieszane zielenie, frisee i pozostałe bazylii do miski z sosem i wrzucić; doprawić solą i pieprzem. Podzielić między talerze i top z pomidorem i szynką. Jajka przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy do sałatek.
Podawać z kawałkami bagietki.
Zdjęcia Christopher Testani